SPECIALLØSNINGER

Du får lige det, din produktion har brug for

Mangler du et komplet produktionsanlæg? En enkelt ny funktion? Eller en opgradering af dine eksisterende faciliteter? Uanset hvad, du har brug for, står vi klar til at hjælpe. Vi er specialister i mekanisk design og intelligent mekanik, og vi tænker altid hele værdikæden ind, så du ikke kun får en effektiv produktionslinje med smarte funktioner – den er også nem at rengøre og nem at vedligeholde.

FOKUSOMRÅDER

Mekanisk design

Hos DHT Solution har vi en fælles passion for mekaniske løsninger. Vores team af maskiningeniører og ingeniører udvikler alt fra små mekaniske værktøjer og komponenter til store komplekse produktionsanlæg. Ingen opgave er for stor eller lille for os.

Intelligent mekanik

Velkørende maskiner er det vigtigste for mange produktionsvirksomheder. Maskiner, der sørger for, at produkter bliver færdige til tiden og sikrer ensartet høj kvalitet. Hos DHT Solution er vi nysgerrige på nye løsninger og kan slet ikke lade være med at undersøge, hvordan tingene kan gøre endnu bedre.

Nem rengøring

Løsninger til direkte fødevarekontakt. Når vi designer og udvikler løsninger tænker vi ikke kun på funktionalitet. Vi tænker hele værdikæden ind, så den færdige løsning også er nem at vedligeholde og rengøre, når arbejdsdagen er slut.